Αφγανιστάν Ταλιμπάν : Lpu6m0 Imwv56m : Το προεδρικό μέγαρο του αφγανιστάν στην καμπούλ, κατέλαβαν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτατοι διοικητές τους στο reuters, αφότου ο πρόεδρος γάνι έφυγε από τη χώρα.. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της. Τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου του αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν στην καμπούλ το βράδυ της κυριακής (15/8) μετά τη φυγή του προέδρου της χώρας. «θα σκοτώσουν τις φίλες μας.

Οι μαχητές των ταλιμπάν έχουν εντολή να αποφύγουν τη βία στην. Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν. Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της. «θα σκοτώσουν τις φίλες μας. Οι 8 πέρα από κάθε λογική κανόνες των ταλιμπάν για τις γυναίκες.

Snpqzbngi4kh M
Snpqzbngi4kh M from nb.bbend.net
Οι ταλιμπάν προελαύνουν ξανά στρατιωτικά στο αφγανιστάν από τότε που άρχισαν να αποσύρονται τα ξένα στρατεύματα από την περιοχή και καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος των εδαφών της χώρας και τον έλεγχο στις. Το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν ανακοίνωσε πως οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην καμπούλ από όλες τις πλευρές, όπως μεταδίδει το reuters. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Οι εξελίξεις στο αφγανιστάν είναι πλέον ραγδαίες, με τους ταλιμπάν να αποκτούν τον πλήρη έλεγχο της καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Στο μεταξύ χθες οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη σεμπεργκάν στο βορειοδυτικό αφγανιστάν, τη δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας έθεσαν υπό τον έλεγχό τους σε λιγότερες από 24 ώρες. Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της.

Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε.

Οι μαχητές των ταλιμπάν έχουν εντολή να αποφύγουν τη βία στην. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν. Οι ηγέτες των ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ την κυριακή κι ετοιμάζονται να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο του αφγανιστάν δύο δεκαετίες μετά την ανατροπή τους με την εισβολή διεθνούς στρατιωτικού συνασπισμού υπό την. Η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν οδηγεί στη σύνθλιψη των όποιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχαν κατακτηθεί με κόπο μέχρι σήμερα, με τις γυναίκες να βρίσκονται στο στόχαστρό τους. Υπήκοοι δυτικών χωρών και ντόπιοι που δεν θέλουν να ζήσουν στο «σκοτάδι» ενός θεοκρατικού καθεστώτος εγκαταλείπουν με κάθε τρόπο και με απόγνωση το αφγανιστάν, ενώ η νέα ηγετική ομάδα των ταλιμπάν ετοιμάζεται να. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν: Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της. Οι εξελίξεις στο αφγανιστάν είναι πλέον ραγδαίες, με τους ταλιμπάν να αποκτούν τον πλήρη έλεγχο της καμπούλ. Στο αφγανιστάν, το μίσος είναι τόσο πιο έντονο, που η οργάνωση του ισλαμικού κράτους στο χορασάν (iskp) ιδρύθηκε από αποσκιρτήσαντες ταλιμπάν. Τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου του αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν στην καμπούλ το βράδυ της κυριακής (15/8) μετά τη φυγή του προέδρου της χώρας. Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε.

Οι εξελίξεις στο αφγανιστάν είναι πλέον ραγδαίες, με τους ταλιμπάν να αποκτούν τον πλήρη έλεγχο της καμπούλ. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν: Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος. Η ταχύτητα της προέλασης των ταλιμπάν στο αφγανιστάν φαίνεται ότι αιφνιδίασε όχι μόνο την τοπική κυβέρνηση αλλά και τις ηπα και πολλές χώρες της δύσης, καθώς επαρχίες και περιφερειακές πρωτεύουσες πέφτουν ή μία μετά. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

92dbbs D0dio4m
92dbbs D0dio4m from www.efsyn.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Κατέλαβαν τρεις ακόμη επαρχιακές πρωτεύουσες. Μετά την κατάληψη της καμπούλ από το ταλιμπάν και την παγκόσμια ανησυχία για το νέο υπερσυντηρητικό καθεστώς που θα κυριαρχήσει στο αφγανιστάν, με μεγαλύτερο θύμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και δη των γυναικών, τον. Εκατοντάδες μέλη του στρατού του ηνωμένου βασιλείου μετέβησαν στη χώρα για εγγυηθούν την ασφάλεια της απομάκρυνσης των βρετανών διπλωματών, δημοσίων λειτουργών και πολιτών. Οι γυναίκες δεν θα έχουν πια δικαιώματα». Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Οι μαχητές των ταλιμπάν έχουν εντολή να αποφύγουν τη βία στην. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Στο μεταξύ, οι ταλιμπάν έλαβαν εντολή να παραμείνουν στις πύλες της καμπούλ και να μην εισέλθουν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπός τους, αν και μαχητές.

Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Οι ηγέτες των ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ την κυριακή κι ετοιμάζονται να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο του αφγανιστάν δύο δεκαετίες μετά την ανατροπή τους με την εισβολή διεθνούς στρατιωτικού συνασπισμού υπό την. Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε. Οι μαχητές των ταλιμπάν έχουν εντολή να αποφύγουν τη βία στην. Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της. Οι 8 πέρα από κάθε λογική κανόνες των ταλιμπάν για τις γυναίκες. Οι εξελίξεις στο αφγανιστάν είναι πλέον ραγδαίες, με τους ταλιμπάν να αποκτούν τον πλήρη έλεγχο της καμπούλ. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Το αφγανιστάν έχει περάσει εκ νέου υπό τον έλεγχο των ταλιμπάν μετά από 20 χρόνια αμερικάνικης κατοχής και οι εικόνες που έρχονται είναι τόσο ανησυχητικές όσο και αλλόκοτες. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Στο μεταξύ χθες οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη σεμπεργκάν στο βορειοδυτικό αφγανιστάν, τη δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας έθεσαν υπό τον έλεγχό τους σε λιγότερες από 24 ώρες. Η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν οδηγεί στη σύνθλιψη των όποιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχαν κατακτηθεί με κόπο μέχρι σήμερα, με τις γυναίκες να βρίσκονται στο στόχαστρό τους.

Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της. Το αφγανιστάν έχει περάσει εκ νέου υπό τον έλεγχο των ταλιμπάν μετά από 20 χρόνια αμερικάνικης κατοχής και οι εικόνες που έρχονται είναι τόσο ανησυχητικές όσο και αλλόκοτες. Στο μεταξύ, οι ταλιμπάν έλαβαν εντολή να παραμείνουν στις πύλες της καμπούλ και να μην εισέλθουν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπός τους, αν και μαχητές. Υπάρχει μια παλιά αφγανή φράση που λέει:

T9fz08bhvfo Om
T9fz08bhvfo Om from www.sport24.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Υπήκοοι δυτικών χωρών και ντόπιοι που δεν θέλουν να ζήσουν στο «σκοτάδι» ενός θεοκρατικού καθεστώτος εγκαταλείπουν με κάθε τρόπο και με απόγνωση το αφγανιστάν, ενώ η νέα ηγετική ομάδα των ταλιμπάν ετοιμάζεται να. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος. Υπάρχει μια παλιά αφγανή φράση που λέει: Κατέλαβαν τρεις ακόμη επαρχιακές πρωτεύουσες. This is a modal window. Στα χέρια των ταλιμπάν τα όπλα και ο εξοπλισμός που άφησαν οι ηπα στον αφγανικό στρατό 14/08/2021, 14:20 69. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών.

Εκατοντάδες μέλη του στρατού του ηνωμένου βασιλείου μετέβησαν στη χώρα για εγγυηθούν την ασφάλεια της απομάκρυνσης των βρετανών διπλωματών, δημοσίων λειτουργών και πολιτών.

Το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν ανακοίνωσε πως οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην καμπούλ από όλες τις πλευρές, όπως μεταδίδει το reuters. Στο αφγανιστάν, το μίσος είναι τόσο πιο έντονο, που η οργάνωση του ισλαμικού κράτους στο χορασάν (iskp) ιδρύθηκε από αποσκιρτήσαντες ταλιμπάν. Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της. Οι 8 πέρα από κάθε λογική κανόνες των ταλιμπάν για τις γυναίκες. Στο μεταξύ, οι ταλιμπάν έλαβαν εντολή να παραμείνουν στις πύλες της καμπούλ και να μην εισέλθουν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπός τους, αν και μαχητές. Το προεδρικό μέγαρο του αφγανιστάν στην καμπούλ, κατέλαβαν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτατοι διοικητές τους στο reuters, αφότου ο πρόεδρος γάνι έφυγε από τη χώρα. Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν. Εκατοντάδες μέλη του στρατού του ηνωμένου βασιλείου μετέβησαν στη χώρα για εγγυηθούν την ασφάλεια της απομάκρυνσης των βρετανών διπλωματών, δημοσίων λειτουργών και πολιτών. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Αυτές που κατάφεραν να διαφύγουν όπως όπως. Οι ταλιμπάν προελαύνουν ξανά στρατιωτικά στο αφγανιστάν από τότε που άρχισαν να αποσύρονται τα ξένα στρατεύματα από την περιοχή και καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος των εδαφών της χώρας και τον έλεγχο στις. Οι μαχητές των ταλιμπάν έχουν εντολή να αποφύγουν τη βία στην.